Akikre büszke vagyok

"Mindig szívesen emlékszem vissza arra a napra, 2016. januárjában, mikor Melinda szponzorommal az otthonunkban meglátogatott...
Már akkor éreztem vele kapcsolatban, hogy egy nagyon magas érzelmi intelligenciával megáldott hölggyel hozott össze a sorsom.
Odafigyelő érdeklődése, kérdései alapján talán először fogalmaztam meg és mondtam ki hangosan, hogy mik is a céljaim, mik a vágyaim.
Profizmusa, tapasztalatai és másfél évtizedes munkássága alapján nagyon gyorsan felvázolta, hogy hogyan tudom ezeket a Forever Living Products marketing tervének és a rendelkezésünkre álló prémium minőségű készítményeknek köszönhetően elérni.
Döntöttem. Megcsináljuk. A családom támogatásával, szponzorom odaadó segítségével, példamutatásával és Melinda mentorálásával az első kitűzött célom, a kitűzött határidőre teljesült. Azóta én is vezetővé váltam, saját csapatom van, akik ugyanúgy élvezik Melinda kiapadhatatlan figyelmét, segítő tanácsait, mint ahogyan én is.
Rehabilitációs munkámat komolyan meg tudom támogatni a Forever nyújtotta táplálékkiegészítők és külsődleges készítmények széles palettájával. De ahhoz, hogy profin ajánlhassak, összességében sok munkaórában folytatott konzultáció eredménye. Melinda időt, energiát nem sajnálva állt rendelkezésemre, ha kérdésem volt, illetve jó vezetőhöz illően rendelkezésemre bocsátotta a tájékozódáshoz szükséges fórumokat, illetve bemutatott azoknak az embereknek, orvosoknak, akiknek segítségével a legjobban fejlődhetek.
Igyekszem én is ezt továbbadni a csapatomban! Hálás vagyok Melinda barátságáért és hogy ismerhetem Őt. "

Katona Zsuzsanna, Veresegyház
A kép nem elérhető
"Melindával egy közös ismerősünk által ismerkedtem meg. Egy komoly nőgyógyászati betegség kapcsán merült fel Melinda neve és tanácsadói tudása. Felkerestem őt és 900 km távolságból online megkaptam a megfelelő tájékoztatást, termékajánlást. Melinda nagyszerű termékismerete által hamar rendeződött a nőgyógyászati nehézségem, problémamentes lettem. Melinda segítségével Németországban törzsvásárlónak regisztráltam, majd 1 hónap után az üzletépítést is elkezdtük.
Egy kiváló ember, aki ahol csak lehet, segít, és amiben tud, segít. Mindenből a maximumot hozza ki. Szakértelme kimagasló. Hálás vagyok, hogy megismertem."

Rés Anetta, Németország
A kép nem elérhető
"Elsősorban saját és családom egészségének megőrzése volt a cél, amikor megismertem a Forever termékcsaládot és Melindát.
Már az első találkozásunkkor nagyon szimpatikus volt Melinda kedvessége, segítőkészsége, nem erőltetett semmit.
Aztán pár hónap elteltével, amikor már bizonyítottak a termékek, ajánlotta nekem az életmódváltó lehetőségeket és a C9 programot is.
Sajnos tudtam, hogy szükségem van rá, mert mindig is küzdöttem a kilókkal, de Melinda olyan természetesen mondta ezt nekem, amivel abszolút nem bántott meg, ami véleményem szerint nagyon fontos egy túlsúllyal küzdő embernél.
10 hónapig Melinda folyamatosan támogatott, 2 hetente méréseket végzett, ha elakadtam, segített és végig felügyelte a programot. Együtt csináltuk végig, nem voltam egyedül és ez rengeteget számított nekem, mert ez bizony lelkileg sem egyszerű megmérettetés.
A termékek és Melinda segítségével 17 kilótól szabadultam meg, megnőtt az önbizalmam.
Természetesen azóta is nagyon sok segítséget nyújtanak a termékek és Melinda is."

Urbán Alexandra, Budapest
A kép nem elérhető
"Én az alul működő pajzsmirigyem miatt kezdtem el szedni a FOREVER termékeket. 3. hónap után jelentősen javult az érétkem, és akkor döntöttem el, hogy törzsvásárló leszek.
Hittem benne, ami nekem jó az a családomnak is jó lesz! Majd így ismertem meg Gulyás Melindát a szponzoromon keresztül! Volt lehetőségem részt venni bőrápolási bemutatón és előadásain. Melinda nagyon nagy profizmussal, tudással, alázattal rendelkező SIKERES NŐ! Nagyon segítőkész, igazi példakép! Hálás vagyok, hogy megismerhettem!"

Tóth Margit, Veresegyház
A kép nem elérhető
"Te milyen desodort használsz?
Büszkén mondtam, hogy milyet, mert meg voltam róla győződve, hogy a lehető legjobbat, amivel nem ártok a bőrömnek.
- Megnézted már milyen összetevői vannak?
Megszeppenve néztem, hogy ….. mi van? Miért kérdez ilyeneket? Most már tudom.
Ez a kérdés 16 évvel ezelőtt hangzott el. Melinda tette fel Nekem.
Kedves Olvasó! Ha Téged is sok kérdéssel „bombáz”, az csak azért van, hogy a legjobb tanácsadói szolgáltatást tudja nyújtani Neked.
Ez volt az egyik szempont, amiért bizalmat szavaztam neki és azóta rájöttem, hogy minden kérdésével azon van, hogy a legjobb szervizt kínálja.
Rendkívül készséges, felkészült, mindig a megfelelő információkkal lát el azért, hogy elégedett törzsvásárlói, fogyasztói, mi több üzletpartnerei legyenek.
Már 16 éve egy csapatban dolgozunk, tudom, hogy hozzá mindig bizalommal fordulhatok, hiszen mindig célorientált, felkészült, szakszerű tanácsot tud adni mind a termékajánlás, mind pedig a hálózatépítési munkám során."

Gulyás Gabriella, Vác
A kép nem elérhető
"Melindával több, mint 14 éve találkoztam családunk egészségügyi kihívásai kapcsán. Már az elsőbeszélgetés alkalmával kiderült, hogy nagyon profin felkészült, részletekbe menő aprólékossággal tudmindent a termékekről. Ez a profizmus Bennünket is gyorsan meggyőzött és bizalmat szavaztunk atermékeknek és persze Melindának is. A termékek jótékony hatása gyorsan megmutatkozott ésMelinda kiváló érzékkel terelt engem tovább az arcápolók, dekorkozmetika termékei felé, amelyek amai napig nagy kedvenceim. Megismerkedésünk után nagyon rövid időn belül a Forever üzletilehetőségében is elindult az együttműködésünk. Jó tanácsaival, útmutatásával, segítségével sokcsaládhoz jutottak el a Forever cég szenzációs készítményei. 14 évvel ezelőtt a legjobb döntést hoztuk, Melindát, mint életmód tanácsadót csak ajánlani tudom Mindenkinek!"

Bogdánné Szabó Katalin, Nógrádsáp
A kép nem elérhető
Melinda 12 évvel ezelőtt az én otthonomban is elhozta a Forever egészség,szépség és üzleti lehetőségét.Korábbról ismerük egymás,és  tudtam,hogy amit nyújatni tud Ő és a az álala bizalmat kapott termék, az üzlet,az csak jó lehet.Melinda maximális profizmiusa,felkészültsége kétséget nem hagyott.Rögtön a Törzsvásárlói lehetőség mellett döntöttem,terméket pedig az "alapérték-termékek" közül:Deót,szappant,foggélt,Firstöt és néhány nélkülözhetetlen táplálékkiegészítőt választottam.

Majd egy évvel később,a kiváló terméktapasztalatok és Melinda gondos,profi odafigyelésének köszönhetően  az üzleti lehetőség irányába/irányával kezdtem kacérkodni,;a TOUCH doboz megvásárlása mellett döntöttem.

Ma már Aerobic edzőként,12 év  tapasztalatával a hozzám tornázni járó hölgyeknek is szeretettel,odafigyeléssel ajánlom a terméket.Melinda "szárnyai" alatt maximális tudástárának az  átasdása mellett úgy érzem a Forever-lehetősége az az üzlet,mely a szeretetről,odafigyelésről és az emberek iránt érzett empátiáról is szól. Melinda nagyszerű,példaértékű  "Üzletasszony "  mindannyiunk számára. A legjobb helyen,a legjobb csapatban vagyok! Köszönöm Melinda!

Szeretettel jegyeztem: Illés Anikó Velence 2018.05.17
A kép nem elérhető
Arrow
Arrow
Slider

Kapcsolat

Őrbottyán Móra Ferenc u. 7.

  • dummy+36 20 931 8434

  • dummy meliend.team@gmail.com

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.