FLP GLOBAL

Több mint 10 millió Forever Üzleti Partnerével 150 országban, a Forever Living Products egyedülálló lehetőséget kínál az egészség és jólét elérése érdekében. A Forever irodái átívelik egész Földünket. Számunkra ezek sokkal többek puszta irodáknál. Ezek az irodák elhivatottságunkat is képviselik hihetetlen üzleti partnereinkért, akik ezekben a lenyűgöző épületekben találkoznak és végzik munkájukat.

 

Küldetésnyilatkozat:

“Olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének méltóságukat megőrizve azok lehetnek, akik lenni akarnak. Olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt üzletág iránt. Elkötelezetten keressük a tudást és az egyensúlyt, bátran vezetve vállalatunkat és Termékforgalmazóinkat. NAGYSZERŰ dolgokat hozunk létre.”
Rex Maughan és Gregg Maughan

 

REX MAUGHAN


Rexet a jobb egészség, a minőségibb termékek és az anyagi függetlenség iránt érzett szenvedélye vezérelte, amikor 1978-ban megalapította a Forever Living Products-ot.

Az Arizona Állami Egyetemen szerzett üzleti diplomájával és a több mint 40 évnyi tapasztalatával a Forever Living Products-ot irányításával és elképzeléseivel egy, a saját elgondolása alapján tökéletesített nagyszerű tervből, melyet először csak szűk családjának és baráti körének mutatott be az arizonai Tempe-ben, egy olyan világméretű vállalattá tette, mely ma milliók életére gyakorol hatást. Terve egyszerű volt: az embereknek olyan népszerű és fogyasztható termékeket kínálni, melyek elősegíthetik az egészség és a jó közérzet megőrzését, mindezt addig nem alkalmazott keretek között. Az eredmények ma már magukért beszélnek. A vállalatot még ma is Rex irányítja. A Földön nincs még egy ilyen vállalat, amely elképesztő termékein, stabil üzleti modelljén, globális növekedési lehetőségein és karitatív tevékenységén keresztül életeket változtat meg.

2009-ben jött létre a Forever Giving, amellyel a Forever Living Forever Üzleti Partnereinek módot ad arra, hogy adományaikkal elősegíthessék a világ jobbítását. Különböző jótékonysági szervezetekkel együttműködve küzd a szegénység, az éhezés és a gyermekek számára elérhető egészségügyi szolgáltatások hiánya ellen. Az alapítvány a természeti katasztrófák helyszínein is igyekszik csökkenteni a nélkülözést. Rexnek hatalmas a szíve és szívből törődik az emberekkel – különösen az alkalmazottaival, a Forever Üzleti Partnereivel és az egész Forever közösséggel. Rex és felesége, Ruth erre a jótékonysági munkára úgy tekintenek, mint legnagyszerűbb teljesítményükre és Rex az iráynú szenvedélyére, mellyel másokat igyekszik segíteni, hogy jobban érezzék magukat. Ezen az úton pedig a Forever egyre nagyobb sikereket ér el.

MINDEN ÁLOM ELKEZDŐDIK VALAHOL

1978-ban az arizonai Tempe-ben Rex Maughan egy találkozóra hívta szűk családi és baráti körét, ahol leleplezte azt a saját maga által tökéletesített tervet, melynek keretei közt a legjobb termékeket lehet a közönségnek bemutatni és ajánlani. Olyan termékeket, melyek a hosszan tartó egészséget és a jó közérzetet hivatottak támogatni. A terv pedig az volt, hogy hagyja, a termékek és az emberek, akik használják őket, magukért beszélhessenek.

A FOREVER SZÍVE


Az arizonai Scottsdale-ben található nemzetközi központ, a Forever Corporate Plaza, a világon mindenhol jól ismert a Forever Üzleti Partnerei számára. Ez a gyönyörű épület vezetőségünk otthona és a Forever üzlet szíve.

Kapcsolat

Őrbottyán Móra Ferenc u. 7.

  • dummy+36 20 931 8434

  • dummy meliend.team@gmail.com

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.