Gulyás Melinda
A vállalkozó NŐ
Érzelmi Intelligencia fejlesztés rajongója, EQ ❤
Élethosszig tartó tanulás híve
Melinda Gulyas
Entrepreneur Women
Emotional intelligence development fun, EQ lover
Longlife learning beliver
ALOE JÓTÉKONY HATÁSA
A Forever alapeleme
EGÉSZSÉG
SAJÁT HÁLÓZAT
JOGDÍJ JELLEGŰ
JÖVEDELEM
OTTHONRÓL IRÁNYÍTOTT VÁLLALKOZÁS
Haladó bőrápolás
Professzionális antiageing út
A kép nem elérhető
Arrow
Arrow
Slider

| Igaz tudáson alapuló boldogság és szeretet ragyogjon bennünk és áradjon mindenki felé. |

Egészség

Tudás

Rendszer

MIT KAPSZ TŐLEM?

EGÉSZSÉGMENTOROD LESZEK

EGÉSZSÉGMENTOROD LESZEK


Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok az alaplépések, amelyek a szebb kinézetet, jobb közérzetet, életérzést nyújtják Neked!
SZÉPSÉGMENTOROD LESZEK

SZÉPSÉGMENTOROD LESZEK


Megmutatom a természetes szépséged tündöklését és segítek a bőrápolási lépéseid forradalmasításában.
VÁLLALKOZÁSMENTOROD LESZEK

VÁLLALKOZÁSMENTOROD LESZEK


Útravalót és életvezetési tanácsokat a hálózati marketing stratégiájához:
"Anyagi biztonság + Egészség + Minőségi szabadidő"

RÓLAM

Gulyás Melinda vagyok, Network Marketing Vállalkozó. Őrbottyánban idilli környezetben eszményi hálózatépítő bázis épült a Network Marketing vállalkozásunk köré. 

Az életemben családi vállalkozásként van jelen a Network Marketing vállalkozás, hiszen életem párja; Kurucz Endre is Manager - vezető.

A családi fészkünk ad otthont a szabad vállalkozásunk irányításának. Az ingatlan emeleti része a magánéleté az alsó szint pedig a Forever üzletet kiszolgáló irodánknak és bemutató helyiségünknek alakítottuk ki. A hálózati marketing tanítása mellett a tevékenységünket nap, mint nap az Aloe Italok, az életmódváltó programok, az étrend kiegészítők, a higiéniai, a szépségápolási termékek ajánlása tölti ki.

Örülök, hogy olvasva soraimat elindulsz a felfedezés útján és új információkat, felismeréseket és megerősítéseket fogsz majd találni. A legjobb tanácsom Neked a bemutatkozómmal az, hogy legyél „FELFEDEZŐ” ....kíváncsi és tudjál meg tőlünk mindent a Forever vállalat nyújtotta lehetőségekről és a professzionális hálózatépítővé válásról.

17 évvel ezelőtt indultam el ebben az új vállalkozói világban. Eredeti végzettségem ruhaipari technikus. Úgy adta az élet, hogy ezt a szakmát soha nem gyakoroltam. Amint megkaptam a technikusi végzettségemet, vállalkozó lettem. Az utam a direkt értékesítés területére kormányzott. 7 évig dolgoztam ezen a területen nagy sikerrel, örömmel és sok-sok elismeréssel. 26 évesen találkoztam a Network Marketinggel, a passzív jövedelem lehetőségével és a Forever Living Products vállalattal. Ekkor döntöttem, hogy változtatok.

A Network Marketing vállalkozásom által anyagi biztonságot teremtettem családomnak és magamnak. Az időbeosztásom ma teljesen más értékrend szerint alakul. A vállalkozásomban megismert szellemiségnek köszönhettem, hogy 29 évesen főiskolai tanulmányaimat is elkezdhettem és sikeresen közgazdász végzettséget szereztem. Több, mint 24 éve vagyok vállalkozó. Szeretem a szabadságot és azt a biztonságérzetet, amit így meg tudtam teremteni a családomnak és magamnak. Ma már az élet csodálatos ajándéka, hogy Endrével együtt irányítjuk a családi vállalkozásunkat. 

 

  

Az életünkben mindent ez a szabad vállalkozás és a Network Marketing szellemisége ölel körbe. Szeretjük a munkánkat. Értékeljük és nagyra becsüljük azt, amiért az évek alatt keményen, kitartóan és ésszel megdolgoztunk; az otthonról irányítható vállalkozásunkat, az aktív és passzív jövedelmeinket, azt a szabad életet, amit meg tudtunk teremteni a csodás szakma; a Network Marketing által és a brilliáns Forever Living Products vállalattal együtt. Mindennapra inspirációt ad a több száz törzsvásárlói családunk figyelme és szeretete. Motiváltságot és fejlődni vágyást nyújtanak üzleti partnereink, akikkel együtt dolgozhatunk. Akiknek jelen lehetünk az életükben és támogathatjuk a vállalkozóvá válásukat. A mentorálás, a családok, a barátaink Network Marketing vállalkozóvá segítése itthon és már külföldön is kiemelt figyelemmel történik a munkaprogramjainkban és ez különleges érték az életünkben. Tudjuk, "amit szívből csinálunk; az élni kezd". 

A Forever termékeinket szenvedélyesen szeretjük. Nap, mint nap örömmel fogyasztjuk, szeretjük a kiváló természetes hatóanyagokkal táplálni a testünket és kényeztetni a bőrünket. A egész családunk száz százalékos Forever termék fogyasztó.

Munka? Nem, annál sokkal több; elköteleződés, hit, energia, szenvedély, tudásszomj, álmok, célok, vállalkozóvá válás, csapat és másokat támogatni.

„Fogadd el azt, ami van. Engedd el azt, ami volt és higgy abban, ami jönni fog!” Eszerint igyekszem élni, alkotni; ez motivál a mindennapokban!

Tarts velem: anyagi biztonság + egészség + minőségi szabadidő; egy egység megteremtés. A harmónia felépítése és megtartása a cél. Legyél te is professzionális hálózatépítő.

Aloe Vera italok és más étrendkiegészítők széles választéka, szépségápolási, higiéniai termékek megbízható forrásból, magas hatóanyag tartalommal! Testsúlykontroll, gyógyhatású készítmények, egységcsomagok a Forever Livingtől! Éljen boldogan, egészségesen és váljon Ön is termékeink professzionális szakértőjévé!

Magas hatóanyagtartalmú, kiváló minőségű
ALOE italok, melyek fogyasztása felüdülés a testnek és a léleknek egyaránt. Naponta fogyasztva az egyik legjobb táplálék amihez hozzájuthatsz.
ALOE ITALOK
Slider
Tisztaság a testnek és a bőrnek egyaránt.
SZEMÉLYI HIGIÉNIA
Slider
Ügyeljen vonalaira, figyelje teste jelzéseit és érezze magát fitten és egészségesen a bőrében! Minden, ami segíthet a jobb közérzet, szebb kinézet elérésében.
TESTSÚLY-KONTROLL
Slider
A természet legtisztább forrásaiból nyert alapanyagok az egészség és vitalitás alapjai, ennek köszönhetően szebben nézzünk ki és jobban is érezzük magunkat.
ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK
Slider
A termékeinkben lévő összetevők visszaadják bőre egészséges fiatalságát.
ALOE ITALOK
Slider
Komplett megoldáscsomagok a legkülönfélébb problémákra. Tedd a táplálkozást első helyre és takaríts meg pénzt az egyenkénti árakhoz képest.
EGYSÉG-CSOMAGOK
Slider
A mézben található értékes vitaminok javítják az anyagcserét, növelik az energiát, segítenek a stressz leküzdésében, elnyomják az öregedés hatásait és kiküszöbölik a fáradtságot.
MÉHÉSZETI TERMÉKEK
Slider

ÚJ TERMÉKEK

Öregedésgátló (anti-aging) szépségápolási készlet
Infinite by Forever
Slider
Frissít, hidratál és a bőr pH-jának kiegyenlítésével minimalizálja a pórusok megjelenését.
Infinite by Forever
Slider

Legyen saját vállalkozásod!

Otthonról irányított vállalkozás

Legyen saját vállalkozásod!

Otthonról irányított vállalkozás

Gulyás Melinda Lehetőségbemutató a Forever Living Products Vállalat alvállakozójaként

KÖZELGŐ RENDEZVÉNYEK

Tekintse meg közelgő eseményeinket, jöjjön el egy felejthetetlen programra, ismerjen meg minket, hitvallásunkat, az egészség titkos receptjét!

WES Gyémánt Szeminárium - Nyíregyháza

2020. február 14-16.

Vágási Aranka, Start - Budapest

2020. március 07.

Forever Academy Start, WES Szeminárium - Balatonalmádi

2020. március 14-15.

Sikernap - Vasas Jégcentrum, Budapest

2020. március 21.

KATALÓGUSOK

Katalógusok a szebb kinézetért, jobb közérzetért, a fitt hétköznapokért! Tájékozódjon az aktuális Forever Living termékekről legújabb katalógusainkból, ismerje meg a márkát, váljon Ön is profi vállalkozóvá!

KÖNYVAJÁNLÓ

Legyen sikeres abban, amit csinál! Hogyan építsen vállalkozást, hogyan tud hatékonyabb lenni a mindennapjaiban? Ismerje meg a Forever Living motivációs könyvkínálatát és legyen sikeres vállalkozó, élje egészségtudatosan az életet!

Eric Worre - MLM sikeresen - 7 lépés a sikeres network marketing útján

Czele György - A megfelelő örökség

Michael Strachowitz - A network marketing alapjai

Napoleon Hill - A teljes gondolkodj és gazdagodj

John C. Maxwell - Aranyat érő vezetési ismeretek

Robert T. Kiyosaki - Cashflow

WEBINÁRIUMAINK - ONLINE ELŐDÁSAINK

Élethosszig tartó tanulásban rejlenek a legnagyobb lehetőségek. Informatív és érdekes előadások különféle témakörökben, szem előtt tartva az Ön fejlődését!

Forever webinárium Kissné Szalay Böbe manager
Forever Living üzleti bemutató
Forever Living Products üzleti bemutató
Forever webinárium Kurucz Leventénével és Kurucz Leventével

KAPCSOLAT

Image

2162, Őrbottyán Móra Ferenc utca 7.

+36 20 931 8434

meliend.team@gmail.com

Kapcsolat

Őrbottyán Móra Ferenc u. 7.

  • dummy+36 20 931 8434

  • dummy meliend.team@gmail.com